Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Μαζική σύσκεψη συνταξιούχων για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στις 13 Ιούνη (VIDEO - ΦΩΤΟ)



Σύσκεψη από τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Λάρισας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο.
Η σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πανσυνταξιουχικού συλλαλητηρίου που θα γίνει στις 13 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή των συνταξιούχων από Θράκη - Μακεδονία - Ήπειρο και Θεσσαλία.


Στη σύσκεψη μίλησε ο Παναγιώτης Πάλμος, οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Χρήστος Κολοβός, οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα νέα μέτρα που έρχονται και στα αντίμετρα, στο Ασφαλιστικό, στις περικοπές των συντάξεων, στην Υγεία κλπ.

Επίσης, τόνισαν ότι οι συνταξιούχοι δεν αποδέχονται τα μέτρα και ότι μπορούν να βάλουν εμπόδια στις βάρβαρες πολιτικές από όποια κυβέρνηση και να είναι, κάτι που αποδεικνύεται από την πείρα των προηγούμενων κινητοποιήσεων, αλλά και να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τα σωματεία τους, ώστε να μη μείνει κανένας συνταξιούχος εκτός.

Στο τέλος της σύσκεψης οι συνταξιούχοι έδωσαν ραντεβού αναχώρησης για τη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιούνη, στις 8 π.μ., μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο.
Συσκέψεις θα γίνουν και στους υπόλοιπους νομούς της Θεσσαλίας. Την Παρασκευή 26 Μάη στο Βόλο, τη Δευτέρα 29 Μάη στα Τρίκαλα και την Τρίτη 30 Μάη στην Καρδίτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου